

Indeks: SO-HK-941995
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
jabłko
liofilizowane sproszkowane* 100% (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Puder jabłkowy to sproszkowane
liofilizowane jabłka z polskich sadów. Liofilizacja jest procesem suszenia
sublimacyjnego, zachowująca niemal w pełni smak, zapach oraz witaminy świeżych
jabłek. Dzięki ich sproszkowaniu uzyskaliśmy naturalną słodką posypkę z jabłek,
bez dodatku cukrów!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1580 kJ / 373
kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2
g
Węglowodany: 84 g
w tym cukry: 77 g
Błonnik: 10
g
Białko: 2,1 g
Sól: 0 g
ZASTOSOWANIE
Puder
jabłkowy można wykorzystać do:
- posypania: placków, ciast,
naleśników, ciasteczek, gofrów
- jako dodatek do: jogurtów, polew, muffinek,
twarożków
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym
opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Afrodyzjak rodem z południowej Ameryki. Świetny produkt i bardzo ważny szczególnie dla mężczyzn. Zawierają bogactwo selenu pierwiastka, który polepsza jakość męskiego nasienia. Drugim organem, który kocha orzechy brazylijskie to mózg i układ nerwowy z uwagi na duże ilości wapnia, magnezu, potasu, który odpowiada za obniżenie ciśnienia. Zlecane jako suplement diety dla kobiet w ciąży ponieważ mają dużą ilość witaminy E - inaczej witamina młodości oraz kwasu foliowego. Zastosowanie w kuchni znajdują w deserach i sałatkach. Świetnie sprawdzają się jako dodatek w ciastach. Z orzechów brazylijskich jest oczywiście wytwarzane masło orzechowe.
Afrodyzjak rodem z południowej Ameryki. Świetny produkt i bardzo ważny szczególnie dla mężczyzn. Zawierają bogactwo selenu pierwiastka, który polepsza jakość męskiego nasienia. Drugim organem, który kocha orzechy brazylijskie to mózg i układ nerwowy z uwagi na duże ilości wapnia, magnezu, potasu, który odpowiada za obniżenie ciśnienia. Zlecane jako suplement diety dla kobiet w ciąży ponieważ mają dużą ilość witaminy E - inaczej witamina młodości oraz kwasu foliowego. Zastosowanie w kuchni znajdują w deserach i sałatkach. Świetnie sprawdzają się jako dodatek w ciastach. Z orzechów brazylijskich jest oczywiście wytwarzane masło orzechowe.