SKŁADNIKIpyłek
pszczeli* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPISPyłek pszczeli
można dodać do musli, jogurtu lub zalać wodą, mlekiem lub ulubionym napojem.
Ważne, aby temperatura płynu nie była gorąca.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
gWartość energetyczna: 922 kJ/218 kcalTłuszcz:
4,4 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 27,8
gw tym cukry: 25,6 gBiałko: 16,8 g Sól: 0
gWitamina C: 30 mg (38 %)**Tiamina: 1,02 mg (92 %)**Ryboflawina:
1,53 mg (109 %)**** dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i
składników mineralnych dla (osób dorosłych)
UWAGAProdukt nieodpowiedni dla dzieci poniżej 1 roku. W przypadku alergii
(np. kataru siennego) przed spożyciem skontaktować się z
lekarzem.ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze pokojowej.