Brak zdjęcia

MAKARON (RYŻOWY RAZOWY Z DYNIĄ I IMBIREM) BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA

Indeks: MB-TN-411005

16,37 zł
Brutto

Ekologiczny i certyfikowany makaron ryżowy razowy to zdrowa alternatywa dla makaronu pszennego. Dodatki imbiru oraz mąki z dyni nadają mu niepowtarzalnego smaku, który doskonale komponuje się z wieloma daniami. Jego głównym składnikiem jest mąka z ryżu brązowego, która bogata jest w błonnik, minerały, przeciwutleniacze i witaminy z gruby B. BIO makaron ryżowy razowy jest znakomitą bazą do potraw kuchni chińskiej, takich jak dań z woka, a także zup z makaronem, pesto czy sałatek. Produkt bezglutenowy.

Ilość
Produkt dostępny

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady i koszty dostawy

 

Zasady zwrotu

Opis

Produkt nie zawiera
glutenu
Cechy dodatkowe
wegetariańskie
Certyfikat
Ekologiczny
MB-TN-411005
8713576282535
105 Przedmioty


SKŁADNIKI
mąka z ryżu brązowego*, mąka z dyni* (5%), imbir* (0,5%), woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron na sitku.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal
Tłuszcz - 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 65,5 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 5,5 g
Białko - 10,9 g
Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać sezam, soję i orzeszki ziemne

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

 

16 innych produktów w tej samej kategorii:

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.