Brak zdjęcia

CHRUPKI RYŻOWE ZE SZPINAKIEM I POREM BEZGLUTENOWE BIO 60 g - BIOPONT

Indeks: CC-BC-211486

5,67 zł
Brutto
Ilość
Produkt dostępny

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady i koszty dostawy

 

Zasady zwrotu

Opis

Produkt nie zawiera
glutenu
Cechy dodatkowe
wegetariańskie
Certyfikat
Ekologiczny
CC-BC-211486
5998858703929
1426 Przedmioty


SKŁADNIKI
ryż*, olej słonecznikowy*, szpinak* (1,8%), por* (1,5%), sól morska, cebula*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Bezglutenowe chrupki ryżowe o smaku szpinaku i pora.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 419 kcal
Tłuszcz: 16,4  g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 56,3 g
W tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 9,1 g
Białko: 7,0 g
Sól: 1,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mleko (łącznie z laktozą) i orzechy ziemne

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

 

16 innych produktów w tej samej kategorii:

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.