

Indeks: PK-FS-121856
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
soczewica
czerwona*, soczewica brązowa*, soczewica zielona*, cieciorka*, słonecznik
łuskany*, siemię lniane*, mąka ziemniaczana*, mąka gryczana*, marchew*,
pietruszka*, seler*, por*, tłuszcz kokosowy*, oliwa z oliwek*,
sos sojowy* (woda, soja*, sól morska,
alkohol, aspergillus oryzae), przyprawy*, sól himalajska (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 755 kJ/180 kcal
Tłuszcz: 6,85 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 2,62 g
Węglowodany: 18,7 g
w tym cukry: 1
g
Błonnik: 5,4 g
Białko: 8,3 g
Sól:
0,93 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może
zawierać orzechy, sezam, gorczycę.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zdrowe lizaki o smaku porzeczkowym składają się z produktów pochodzących z certyfikowanych upraw. Lizaki ekologiczne są świetną przekąską na trudne chwile dla dorosłych. Bardzo często rodzice kupują lizaki jak dodatek do prezentów urodzinowych czy świątecznych. Produkt nie zawiera glutenu oraz składników pochodzenia zwierzęcego, dlatego znajduje się bardzo często w kieszeni wegan i wegetarian.
Typowy lizak to może cukru sztucznych barwników i konserwantów, które mają ogromny wpływ na nasze zdrowie i życie. Świadomi rodzice starają się czytać etykietki na których wszystko dokładnie zostało opisane. Proponowane lizaki składają się z ekologicznego syropu kukurydzianego, owocowych aromatów i barwników. Dlatego Wasze dzieci po zjedzeniu lizaka będą miały kolorowe buzie i języki. Lizaki ekologiczne są świetną przekąską na trudne chwile dla dorosłych. Bardzo często rodzice kupują lizaki jako dodatek do prezentów urodzinowych czy świątecznych. Produkt nie zawiera glutenu oraz składników pochodzenia zwierzęcego dlatego znajduje się bardzo często w kieszeni wegan i wegetarian.
Bardzo popularny produkt wśród kobiet i mężczyzn którzy prowadzą zdrowy tryb życia, fanów uprawiających sport i maniaków gotowania. Popularność makaronem konjac wzrasta na przełomie grudnia i stycznia dlatego, że wszyscy myślą o swojej wadze i talii w nowym sezonie letnim. Makaron konjac produkowany jest z rośliny zwanej konnyac glucomannan i od tysięcy lat uprawiany na terenach Japonii oraz Chin. Właśnie tam znalazł się w codziennym jadłospisie. Bardzo bogaty w mikro i makro elementy