

Indeks: CZ-AN-848318
SKŁADNIKI
miazga
kakaowa*, cukier trzcinowy* (23%), tłuszcz kakaowy*, wanilia*. Masa kakaowa
min. 75% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 2470 kJ/588 kcal
Tłuszcz - 47 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone - 29 g
Węglowodany - 29 g
w
tym cukry - 24 g
Błonnik - 11 g
Białko - 9,0 g
Sól - 0,02 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą), orzechy
laskowe, migdały.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od
obcych zapachów.
Ekologiczny i certyfikowany makaron ryżowy razowy to zdrowa alternatywa dla makaronu pszennego. Dodatki imbiru oraz mąki z dyni nadają mu niepowtarzalnego smaku, który doskonale komponuje się z wieloma daniami. Jego głównym składnikiem jest mąka z ryżu brązowego, która bogata jest w błonnik, minerały, przeciwutleniacze i witaminy z gruby B. BIO makaron ryżowy razowy jest znakomitą bazą do potraw kuchni chińskiej, takich jak dań z woka, a także zup z makaronem, pesto czy sałatek. Produkt bezglutenowy.