Brak zdjęcia

CHLEB KUKURYDZIANY Z ZIARNAMI SŁONECZNIKA BEZGLUTENOWY BIO 500 g - SCHNITZER

Indeks: PI-SB-147678

17,04 zł
Brutto
Ilość
Obecnie brak na stanie

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady i koszty dostawy

 

Zasady zwrotu

Opis

Produkt nie zawiera
glutenu
Cechy dodatkowe
wegetariańskie
Certyfikat
Ekologiczny
PI-SB-147678
4022993045222


SKŁADNIKI

woda, skrobia kukurydziana* (30%), zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), ziarna słonecznika* (6%), mąka ryżowa*, mąka kukurydziana* (3%), olej słonecznikowy*, dekstroza*, łuski babki płesznik*, białko grochowe*, błonnik jabłkowy*, sól morska, drożdże, substancja zagęszczająca: guma guar*, ksantan, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Wyjąć z opakowania i włożyć do wcześniej nagrzanego piekarnika. Piec w temperaturze 200 stopni C przez 15 minut lub pojedyncze kromki opiekać w tosterze.

 
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 871 kJ/ 207 kcal

Tłuszcz: 5,8 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g

Węglowodany: 31,4 g

w tym cukry: 1,3 g

Błonnik: 6,6 g

Białko: 4,1 g

Sól: 1,02 g

 

INFORMACJA ALERGENNA

Może zawierać sezam, soję, łubin i jaja

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni

16 innych produktów w tej samej kategorii:

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.