Brak zdjęcia

PIECZYWO CHRUPKIE RYŻOWO-KUKURYDZIANE BEZGLUTENOWE BIO 200 g - FIORENTINI

Indeks: PI-FK-628959

8,24 zł
Brutto
Ilość
Produkt dostępny

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady i koszty dostawy

 

Zasady zwrotu

Opis

Produkt nie zawiera
glutenu
Cechy dodatkowe
wegetariańskie
Certyfikat
Ekologiczny
PI-FK-628959
8002885004205
205 Przedmioty


SKŁADNIKI
mąka ryżowa* (50%), mąka kukurydziana* (49%), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1549 kJ / 365 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g;
Węglowodany: 80,1 g;
w tym cukry: 0,6 g;
Błonnik: 2,5 g;
Białko: 6,8 g;
Sól: 1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać sezam i soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA                         
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od działania promieni słonecznych.
 

16 innych produktów w tej samej kategorii:

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.