

Indeks: DG-AN-467386
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
fasola biała*
(50%), woda, pomidory* (27%), cukier*, cebula*, skrobia kukurydziana*, olej
słonecznikowy*, biały ocet winny*, sól, czosnek w proszku*, pieprz czarny*,
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Gotowa do spożycia fasolka. Fasolka po
bretońsku w sosie pomidorowym.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 390 kJ / 93 kcal;
Tłuszcz:
1,30 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,10 g;
Węglowodany: 13,50 g;
w tym cukry: 4,90 g;
Błonnik: 5,30 g;
Białko: 4,10 g;
Sól: 0,90
g.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chodnym
miejscu.
Wszyscy myślą, że najlepsze czekoladki produkuje się w Szwajcarii. Jak duże zdziwienie na twarzy widać, gdy konsumenci dowiadują się, że to Belgia jest miejscem produkcji najlepszej czekolady na świecie. Właśnie te czekoladki posiadają bajeczną kompozycję orzechów laskowych, masy kakaowej, wanilii. Zostały posłodzone iluniną. Świetnie nadają się na codzienną przekąskę dla ludzi w każdy wieku. Wszystkie surowce wykorzystane w produkcji to wyłącznie składniki pochodzące z upraw ekologicznych, posiadające odpowiednie certyfikaty. Nie zawiera glutenu i polecany dla osób chorych na celiakię. Idealne dla wegetarian oraz wegan.