

Indeks: NI-NA-464465
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
woda, proso* (15%), olej
słonecznikowy*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Bez dodatku cukrów.
Zawiera naturalnie występujące cukry. Wstrząsnąć
przed użyciem. Produkt UHT.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
ml
Wartość energetyczna - 226 kJ / 54 kcal
Tłuszcz - 1,1 g
w
tym nasycone kwasy tłuszczowe - 0,1 g
w tym jednonienasycone kwasy
tłuszczowe - 0,3 g
w tym wielonienasycone kwasy tłuszczowe - 0,7
g
Węglowodany - 10,0 g
w tym cukry - 5,5 g
Błonnik - <0,5
g
Białko - 0,7 g
Sól - 0,08 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać 4 dni w warunkach
chłodniczych
Bardzo popularny produkt wśród kobiet i mężczyzn którzy prowadzą zdrowy tryb życia, fanów uprawiających sport i maniaków gotowania. Popularność makaronem konjac wzrasta na przełomie grudnia i stycznia dlatego, że wszyscy myślą o swojej wadze i talii w nowym sezonie letnim. Makaron konjac produkowany jest z rośliny zwanej konnyac glucomannan i od tysięcy lat uprawiany na terenach Japonii oraz Chin. Właśnie tam znalazł się w codziennym jadłospisie. Bardzo bogaty w mikro i makro elementy