Brak zdjęcia

CHRUPKI RYŻOWE Z SOCZEWICĄ I CIECIERZYCĄ BEZGLUTENOWE BIO 45 g - FIORENTINI

Indeks: PI-FK-005915

6,05 zł
Brutto
Ilość
Produkt dostępny

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady i koszty dostawy

 

Zasady zwrotu

Opis

Produkt nie zawiera
glutenu
Cechy dodatkowe
wegetariańskie
Certyfikat
Ekologiczny
PI-FK-005915
8002885001013
217 Przedmioty


SKŁADNIKI
mąka ryżowa* (57%), mąka z soczewicy* (32%), mąka z ciecierzycy* (4,5%), oleje roślinne* (kukurydziany*, słonecznikowy*), sól morska, naturalny aromat* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

UWAGI
Bez glutenu, bez zawartości drożdży.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1633 kJ / 386 kcal
Tłuszcz: 5,3 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g;
Węglowodany: 70, g;
w tym cukry: 0,7 g;  
Błonnik: 13,0 g;                                                                                 
Białko: 13 g;
Sól: 1,7 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą) i soję

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA                      
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie promieni słonecznych

16 innych produktów w tej samej kategorii:

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.