

Indeks: CW-DD-397305
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
gorzka
czekolada* (60%) (cukier trzcinowy surowy*, tłuszcz kakaowy*, masa kakaowa*,
emulgator: lecytyna sojowa*) wafle ryżowe* (40%) (ryż*,
sezam*, sól morska) (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 2028 kJ / 485 kcal
Tłuszcz: 23 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Węglowodany: 61 g
w tym cukry: 27
g
Białko: 6,3 g
Sól: 0,13 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może
zawierać mleko (łącznie z laktozą) oraz orzechy
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od źródeł
ciepła.
Ekologiczny i certyfikowany makaron ryżowy razowy to zdrowa alternatywa dla makaronu pszennego. Dodatki imbiru oraz mąki z dyni nadają mu niepowtarzalnego smaku, który doskonale komponuje się z wieloma daniami. Jego głównym składnikiem jest mąka z ryżu brązowego, która bogata jest w błonnik, minerały, przeciwutleniacze i witaminy z gruby B. BIO makaron ryżowy razowy jest znakomitą bazą do potraw kuchni chińskiej, takich jak dań z woka, a także zup z makaronem, pesto czy sałatek. Produkt bezglutenowy.
Zdrowe lizaki o smaku porzeczkowym składają się z produktów pochodzących z certyfikowanych upraw. Lizaki ekologiczne są świetną przekąską na trudne chwile dla dorosłych. Bardzo często rodzice kupują lizaki jak dodatek do prezentów urodzinowych czy świątecznych. Produkt nie zawiera glutenu oraz składników pochodzenia zwierzęcego, dlatego znajduje się bardzo często w kieszeni wegan i wegetarian.