

Indeks: NC-BC-113733
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
kakao*,
surowy cukier trzcinowy*, cynamon* (1,4%), sól morska, kardamon* (*składniki
ekologiczne)
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
2 czubate łyżeczki proszku zalać 250
ml spienionego gorącego mleka (max 78°C), dobrze
wymieszać
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1578 kJ/ 376
kcal
Tłuszcz: 11,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4
g;
Węglowodany: 53,0 g;
w tym cukry: 48,0
g;
Białko: 9,9 g;
Sól: 0,78
g;
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +20 stopni
C.
Ekologiczny i certyfikowany makaron ryżowy razowy to zdrowa alternatywa dla makaronu pszennego. Dodatki imbiru oraz mąki z dyni nadają mu niepowtarzalnego smaku, który doskonale komponuje się z wieloma daniami. Jego głównym składnikiem jest mąka z ryżu brązowego, która bogata jest w błonnik, minerały, przeciwutleniacze i witaminy z gruby B. BIO makaron ryżowy razowy jest znakomitą bazą do potraw kuchni chińskiej, takich jak dań z woka, a także zup z makaronem, pesto czy sałatek. Produkt bezglutenowy.
Nasze lizaki o smaku malinowym zawierają składniki z certyfikowanych upraw. Lizaki ekologiczne są świetną przekąską na trudne chwile dla dorosłych. Bardzo często rodzice kupują lizaki jako dodatek do prezentów urodzinowych czy świątecznych. Produkt nie zawiera glutenu oraz składników pochodzenia zwierzęcego dlatego znajduje się bardzo często w kieszeni wegan i wegetarian.