

Indeks: CZ-BC-900463
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
masa kakaowa*,
nierafinowany cukier trzcinowy*, orzechy laskowe*, tłuszcz
kakaowy*, olej kokosowy*, skrobia ziemniaczana*, wanilia* (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna 2358 kJ/ 564 kcal
Tłuszcz: 40,5
g;
w tym kwasy nasycone: 19,8 g;
Węglowodany: 38 g;
w tym
cukry: 34,5 g;
Białko: 7,7 g;
Sól: 0,08 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać pistacje, migdały, mleko (łącznie z
laktozą), soję.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
Wszyscy myślą, że najlepsze czekoladki produkuje się w Szwajcarii. Jak duże zdziwienie na twarzy widać, gdy konsumenci dowiadują się, że to Belgia jest miejscem produkcji najlepszej czekolady na świecie. Właśnie te czekoladki posiadają bajeczną kompozycję orzechów laskowych, masy kakaowej, wanilii. Zostały posłodzone iluniną. Świetnie nadają się na codzienną przekąskę dla ludzi w każdy wieku. Wszystkie surowce wykorzystane w produkcji to wyłącznie składniki pochodzące z upraw ekologicznych, posiadające odpowiednie certyfikaty. Nie zawiera glutenu i polecany dla osób chorych na celiakię. Idealne dla wegetarian oraz wegan.
Budyń to smaczna i szybka przekąska dla każdego. Głównym składnikiem jest ekologiczna skrobia kukurydziana, która nie zawiera glutenu. Bardzo wielu rodziców nie wie, że budyń może być przygotowywany nie tylko na bazie mleka, ale również na bazie napojów roślinnych np mleka ryżowego, mleka owsianego czy mleka sojowego. Czas przygotowania budyniu wynosi maksymalnie 5 minut, więc bardzo szybko jesteśmy w stanie przygotować dobre danie. Producent polecany dla wegan, wegetarian i chorych na celiakię.