Brak zdjęcia

KAKAO Z GUARANĄ, IMBIREM I KUKRKUMĄ BEZGLUTENOWE BIO 100 g - OHO

Indeks: NC-OP-941756

7,27 zł
Brutto
Ilość
Obecnie brak na stanie

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady i koszty dostawy

 

Zasady zwrotu

Opis

Produkt nie zawiera
glutenu
Cechy dodatkowe
wegetariańskie
Certyfikat
Ekologiczny
NC-OP-941756
5903111738310


SKŁADNIKI
sproszkowanie kakao o obniżonej zawartości tłuszczu* 40%, cukier kokosowy*, guarana* 8%, napój kokosowy w proszku (97,5% napój kokosowy w proszku, 2% maltodekstryna, 0,5% błonnik z akacji)*, imbir* 4%, kurkuma* 3%
(*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Dwie łyżeczki produktu zalać gorącą wodą, mlekiem lub napojem roślinnym (20 ml), wymieszać do powstania kremowej konsystencji (bez grudek), dopełnić zimnym lub gorącym płynem (180 ml).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1594 kJ / 379 kcal
Tłuszcz - 9,3 g
w tym kwasy nasycone - 5,7 g
Węglowodany - 56 g
w tym cukry - 43 g
Błonnik - 12 g
Białko - 12 g
Sól - 0,08 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA                      
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.