

Indeks: PK-ZP-406928
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
nasiona słonecznika* (24%), koncentrat pomidorowy*, pomidory* (15%), olej słonecznikowy*, rukola* (10%), woda, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, sól, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1011 kJ/245 kcal
Tłuszcz: 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: 2,8 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 6,4 g
Sól: 1,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po
otwaciu przechowywać w temperaturze 6 - 8°
C i spożyć w ciągu kilku
dni.
Baton fudgio cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem wśród dzieci. Duża zawartość czekolady w połączeniu z napojem ryżowym i erytrytolem daje bardzo ciekawy smak. Produkt nie zawiera glutenu i jest polecany dla ludzi chorujących na celiakię. Baton nie ma w swoim składzie składników pochodzenia zwierzęcego i bardzo często kupowany jest przez wegan i wegetarian. Zdrowa przekąska do zaspokojenia dużego głodu.
Budyń to idealne danie dla każdego. Czasami serwowany jako przekąska, a czasami jako element zaskoczenia dla naszych milusińskich. Głównym składnikiem jest ekologiczna skrobia kukurydziana, która nie zawiera glutenu. Bardzo wielu rodziców nie wie, że budyń może być przygotowywany nie tylko na bazie mleka, ale również na bazie napojów roślinnych, np. mleka ryżowego, mleka owsianego czy mleka sojowego. Czas przygotowania budyniu wynosi maksymalnie 5 minut więc bardzo szybko jesteśmy w stanie przygotować dobre danie. Producent polecany dla wegan, wegetarian i chorych na celiakię.