

Indeks: NI-JD-170928
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
woda, sok
jabłkowy* 20%, ekstrakt fermentowanych roślin ziołowych* i owoców* 8% (liście
jeżyny* 16,7%, liście czarnej porzeczki* 16,7%, liście poziomki*16,7%, ziele
skrzypu* 16,7%, owoce czarnej porzeczki* 16,6%, owoce jeżyny* 16,6%),
glikozydy stewiolowe RA98%, zestaw żywych szczepów bakterii probiotycznych (min. 3,2
x 106 jtk/ml), w tym Lactobcillus rhamnosus GG,
L. rhamnosus LR 04, L. rhamnosus LR 05, L. acidophilus LA 1,
L. delbrueckii ssp. bulgaricus LB 2, L. plantarum
LP 02, L. plantarum LP 01, L. fermentum LF2, Bifidobacterium breve BL 10, B.
breve Bbr 8, B. longum BL 03, B. animalis ssp. lactis Bi 1, Streptococcus
thermophilus Z 57, S thermophilus 9 Y, L. casei 101/37 (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Zawiera
substancję słodzącą. Bezalkoholowy napój probiotyczny z fermentacji ziołowo-owocowej
o orzeźwiającym smaku. Opakowanie 125 ml zawiera 1 porcję
produktu
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
ml
Wartość energetyczna - 36 kJ / 8 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone- 0 g
Węglowodany - 2,1 g
w tym cukry - 0
g
Błonnik - 0 g
Białko -0 g
Sól - 0,02 g
ZALECANE SPOŻYCIE
125 ml napoju raz
dziennie do posiłku. Przed otwarciem delikatnie wymieszać.
UWAGA
Kwasowość napoju oraz
mogące powstawać: osad na dnie butelki, biały nalot na powierzchni, gazy są
naturalnym efektem procesu fermentacji.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu chłodnym i przyciemnionym. Po
otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Bardzo popularny produkt wśród kobiet i mężczyzn którzy prowadzą zdrowy tryb życia, fanów uprawiających sport i maniaków gotowania. Popularność makaronem konjac wzrasta na przełomie grudnia i stycznia dlatego, że wszyscy myślą o swojej wadze i talii w nowym sezonie letnim. Makaron konjac produkowany jest z rośliny zwanej konnyac glucomannan i od tysięcy lat uprawiany na terenach Japonii oraz Chin. Właśnie tam znalazł się w codziennym jadłospisie. Bardzo bogaty w mikro i makro elementy.
Przekąska idealna dla dzieci i dorosłych zawiera w sobie bardzo dobre składniki. Amarantus w połączeniu z ziarnami prosa sklejony melasą buraczaną świetnie rozpływa się w ustach. Przetestowane przez smakoszy słodyczy, zasługuje na dobrą czwórkę z plusem dlatego, że między zębami zostają ziarna sezamu. Wszystkie surowce wykorzystane w produkcji to wyłącznie składniki pochodzące z upraw ekologicznych, posiadające odpowiednie certyfikaty. Nie zawiera glutenu i polecany dla osób chorych na celiakię. Idealny dla wegetarian oraz wegan.
Zalet imbiru chyba nie trzeba opisywać. Jego właściwości lecznicze są bardzo szerokie i można o nich poczytać w przekazach z dalekiej Azji. Kandyzowany imbir w gorzkiej czekoladzie to idealna przekąska dla ludzi szukających nowych smaków. Warto tą przekąskę przemycać na każdej imprezie urodzinowej dla dzieci osób starszych. Estetycznie wygląda podana na białym talerzu. Aromat i smak tej przekąski potrafi zadziwić. Delikatne szczypanie w język ze słodką nutą przełamaną czekoladą powoduje uśmiech na twarzy każdego. Produkt nie zawiera glutenu oraz składników pochodzenia zwierzęcego.