

Indeks: BA-LB-770751
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
daktyle* (54%), orzechy* (30%) (orzechy nerkowca*, migdały*, pasta z orzechów laskowych*), surowa czekolada* (15,5%) (surowe kakao sproszkowane*, surowe ziarna kakaowca*, surowy tłuszcz kakaowy*) [zawartość kakao 100%, zawartość tłuszczu kakaowego 35%], wanilia w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Baton
RAW. Pakowany w atmosferze ochronnej. Bez
dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące
cukry.
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
Wartość
energetyczna: 1619 kJ / 388 kcal;
Tłuszcz: 19,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe
nasycone: 7,0 g;
Węglowodany: 45,0 g;
w tym cukry: 37,0 g;
Błonnik:
11,0 g;
Białko:
9,0 g;
Sól: 0,02 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt
może zawierać sezam i inne orzechy. Może zawierać fragmenty łupin
orzechów lub pestek owoców.
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać
w suchym, zaciemnionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5
dni.
Budyń to idealne danie dla każdego człowiek. Czasami serwowany jako przekąska a czasami jako element zaskoczenia dla naszych milusińskich. Głównym składnikiem jest ekologiczna skrobia kukurydziana, która nie zawiera glutenu. Bardzo wielu rodziców nie wie, że budyń może być przygotowywany nie tylko na bazie mleka, ale również na bazie napojów roślinnych np mleka ryżowego, mleka owsianego czy mleka sojowego. Czas przygotowania budyniu wynosi maksymalnie 5 minut więc bardzo szybko jesteśmy wstanie przygotować dobre danie. Producent polecany dla wegan, wegetarian i chorych na celiakię.
Tego produktu nie trzeba za bardzo przedstawiać dzieciom. On sam się broni lądując w ustach każdego dzieciaka. Każdy z nas pamięta z dzieciństwa lizaki pod każdą postacią. Lizak Cocoa to czekolada połączona dobrym cukrem z kwiatu palmy kokosowej do tego sproszkowany napój kokosowy, który załatwia sprawę. Rodzice bardzo często kupują tą przekąskę dla dzieci na wycieczki. Produkt nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego. Producent dla tego produktu postarał się o certyfikat dla wegan.