

Indeks: BA-LB-333636
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
daktyle* ( 56%), orzechy* 35% (migdały*, orzechy brazylijskie*, pistacje* 4%, orzechy pekan*, pasta migdałowa*), nasiona szałwii hiszpańskej* (Salvia hispanica) 4%, nasiona sezamu*, sok z młodego jęczmienia w proszku* bezglutenowy 1,5%, wanilia w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Baton
RAW. Pakowany w atmosferze ochronnej. Bez
dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
Wartość
energetyczna: 1745 kJ / 419 kcal;
Tłuszcz: 23,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe
nasycone: 3,0 g;
Węglowodany: 41,0 g;
w tym cukry: 37,0 g;
Błonnik:
10,0 g;
Białko:
9,0 g;
Sól: 0,01 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Może
zawierać inne orzechy. Może
zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek
owoców.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać
w suchym, zaciemnionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5
dni.
Budyń to idealne danie dla każdego człowiek. Czasami serwowany jako przekąska a czasami jako element zaskoczenia dla naszych milusińskich. Głównym składnikiem jest ekologiczna skrobia kukurydziana, która nie zawiera glutenu. Bardzo wielu rodziców nie wie, że budyń może być przygotowywany nie tylko na bazie mleka, ale również na bazie napojów roślinnych np mleka ryżowego, mleka owsianego czy mleka sojowego. Czas przygotowania budyniu wynosi maksymalnie 5 minut więc bardzo szybko jesteśmy wstanie przygotować dobre danie. Producent polecany dla wegan, wegetarian i chorych na celiakię.
Nasze zdrowe lizaki malinowe składają się z ekologicznego syropu kukurydzianego oraz soków malinowego i jabłkowego. To smaki uwielbiane przez wszystkich. Lizaki ekologiczne są świetną przekąską na trudne chwile dla dorosłych. Bardzo często rodzice kupują lizaki jako dodatek do prezentów urodzinowych czy świątecznych. Produkt nie zawiera glutenu, barwników, emulgatorów oraz składników pochodzenia zwierzęcego dlatego znajduje się bardzo często w kieszeni wegetarian, a także osób zwracających uwagę na skład spożywanych produktów.
Bardzo popularny produkt wśród kobiet i mężczyzn którzy prowadzą zdrowy tryb życia, fanów uprawiających sport i maniaków gotowania. Popularność makaronem konjac wzrasta na przełomie grudnia i stycznia dlatego, że wszyscy myślą o swojej wadze i talii w nowym sezonie letnim. Makaron konjac produkowany jest z rośliny zwanej konnyac glucomannan i od tysięcy lat uprawiany na terenach Japonii oraz Chin. Właśnie tam znalazł się w codziennym jadłospisie. Bardzo bogaty w mikro i makro elementy