

Indeks: BW-DP-559074
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
czekolada gorzka* 60% [miazga
kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*,
emulgator: lecytyny sojowa*], suszona żurawina* 39%
(żurawina*, cukier trzcinowy*), substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Żurawina w
połączeniu z czekoladą. Masa kakaowa minimum 70,4%. Wysoka zawartość błonnika.
Opakowanie zawiera dwie sugerowane porcje produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1889 kJ /452 kcal
Tłuszcz: 23 g;
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g;
Węglowodany: 52 g;
w tym cukry: 44
g;
Błonnik: 8,6 g
Białko: 5,4 g;
Sól: 0 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać orzechy nerkowca lub migdały
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
Bardzo popularny produkt wśród kobiet i mężczyzn którzy prowadzą zdrowy tryb życia, fanów uprawiających sport i maniaków gotowania. Popularność makaronem konjac wzrasta na przełomie grudnia i stycznia dlatego, że wszyscy myślą o swojej wadze i talii w nowym sezonie letnim. Makaron konjac produkowany jest z rośliny zwanej konnyac glucomannan i od tysięcy lat uprawiany na terenach Japonii oraz Chin. Właśnie tam znalazł się w codziennym jadłospisie. Bardzo bogaty w mikro i makro elementy