Brak zdjęcia

MIGDAŁY W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 50 g - DOTI

Indeks: SI-DO-508099

8,64 zł
Brutto
Ilość
Produkt dostępny

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady i koszty dostawy

 

Zasady zwrotu

Opis

Produkt nie zawiera
glutenu
Cechy dodatkowe
wegetariańskie
Certyfikat
Ekologiczny
Kraj pochodzenia
POLSKA
SI-DO-508099
5906153203341
308 Przedmioty


SKŁADNIKI
czekolada gorzka* 70% (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyna sojowa*], migdały* 29%, substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady. Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4%. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2254 kJ / 543 kcal
Tłuszcz: 40 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g;
Węglowodany: 29 g;
w tym cukry: 20 g;
Błonnik: 11 g
Białko: 12 g;
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy nerkowca.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.