

Indeks: DG-FS-002080
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
Buraki*,
chrzan*(31%), sok z cytryny *, ocet winny biały *(wino z białych winogron *),
ocet balsamiczny *(ocet winny*, zagęszczony moszcz winogronowy *), sól
himalajska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt
pasteryzowany
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 265 kJ/63 kcal
Tłuszcz
(g): 0,50
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): <0,1
Węglowodany (g):
12,00
w tym cukry (g): 6,70
Białko (g): 2,60
Sól (g):
0,60
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję,
sezam, seler, orzechy, gorczycę.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w warunkch
chłodniczych,spożyć w ciągu 48
godzin.
Nie będziemy Was tu ściemniać. Składniki jakie są w tym batonie są mega dobrą cukierniczą kompozycją idealną na przekąskę o każdej porze. Wszyscy chorujący na celiakię mogą go spożywać. Robi furorę wśród wegetarian oraz wegan. Ciemna czekolada, syrop kukurydziany oraz kokos zaspokoją wyrafinowane podniebienia Oczywiście wiadomo, że wszystkie surowce wykorzystane w produkcji to wyłącznie składniki pochodzące z upraw ekologicznych, posiadające odpowiednie certyfikaty.
Bardzo popularny produkt wśród kobiet i mężczyzn którzy prowadzą zdrowy tryb życia, fanów uprawiających sport i maniaków gotowania. Popularność makaronem konjac wzrasta na przełomie grudnia i stycznia dlatego, że wszyscy myślą o swojej wadze i talii w nowym sezonie letnim. Makaron konjac produkowany jest z rośliny zwanej konnyac glucomannan i od tysięcy lat uprawiany na terenach Japonii oraz Chin. Właśnie tam znalazł się w codziennym jadłospisie. Bardzo bogaty w mikro i makro elementy.