

Indeks: SA-TN-382536
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
woda, nasiona
soi*, sól morska, solone shochu* (woda, ryż*, sól, fermentowane
koji), fermentowane koji (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Sos otrzymany
w wyniku tradycyjnej japońskiej fermentacji przez 9 miesięcy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 315 kJ/74 kcal
Tłuszcz
- 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,0 g
Węglowodany
- 8,3 g
w tym cukry - 0,0 g
Błonnik - 0,0 g
Białko
- 9,8 g
Sól - 14,5 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, cienym
miejscu.
Budyń to idealne danie dla każdego. Czasami serwowany jako przekąska, a czasami jako element zaskoczenia dla naszych milusińskich. Głównym składnikiem jest ekologiczna skrobia kukurydziana, która nie zawiera glutenu. Bardzo wielu rodziców nie wie, że budyń może być przygotowywany nie tylko na bazie mleka, ale również na bazie napojów roślinnych, np. mleka ryżowego, mleka owsianego czy mleka sojowego. Czas przygotowania budyniu wynosi maksymalnie 5 minut więc bardzo szybko jesteśmy w stanie przygotować dobre danie. Producent polecany dla wegan, wegetarian i chorych na celiakię.
Krówki były w czasach PRL-u kultowym słodyczem. Nikt chyba nie zdawał sobie sprawy z tego jak naprawdę były robione. Produkt jest oczywiście z krowiego mleka odpowiednio słodzonego i podgrzanego do wysokiej temperatury. My możemy Państwu zaproponować smak z dzieciństwa w wersji zdrowej przekąski składający się z samych dobry i odżywczych elementów. Cukier kokosowy w połączeniu z mlekiem kokosowym wraz z bananem daje świetną alternatywę dla tradycyjnej krówki. Idealna przekąska dla wegan i wegetarian. Spełnia też normy dla chorych na celiakię bo nie zawiera glutenu. Ten baton polecany jest dla wszystkich w każdym wieku. Bardzo często znajduje się w plecaku na długie wycieczki.
Typowy lizak to może cukru sztucznych barwników i konserwantów, które mają ogromny wpływ na nasze zdrowie i życie. Świadomi rodzice starają się czytać etykietki na których wszystko dokładnie zostało opisane. Proponowane lizaki składają się z ekologicznego syropu kukurydzianego, owocowych aromatów i barwników. Dlatego Wasze dzieci po zjedzeniu lizaka będą miały kolorowe buzie i języki. Lizaki ekologiczne są świetną przekąską na trudne chwile dla dorosłych. Bardzo często rodzice kupują lizaki jako dodatek do prezentów urodzinowych czy świątecznych. Produkt nie zawiera glutenu oraz składników pochodzenia zwierzęcego dlatego znajduje się bardzo często w kieszeni wegan i wegetarian.
Bardzo popularny produkt wśród kobiet i mężczyzn którzy prowadzą zdrowy tryb życia, fanów uprawiających sport i maniaków gotowania. Popularność makaronem konjac wzrasta na przełomie grudnia i stycznia dlatego, że wszyscy myślą o swojej wadze i talii w nowym sezonie letnim. Makaron konjac produkowany jest z rośliny zwanej konnyac glucomannan i od tysięcy lat uprawiany na terenach Japonii oraz Chin. Właśnie tam znalazł się w codziennym jadłospisie. Bardzo bogaty w mikro i makro elementy