

Indeks: MI-PM-773230
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
Mąka ryżowa
pełnoziarnista* (*składnik ekologiczny)
OPIS
Mąka ryżowa
pełnoziarnista doskonale nadaje się do przygotowywania kasz, zagęszczania
sosów, zup i dań warzywnych. Można ją dodawać do bezglutenowego ciasta
chlebowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1489 kJ / 351 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
W
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 73 g
W tym cukry: 1,2
g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 8,5 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać nasiona sezamu, orzechów i
selera.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do 25 st. C i
wilgotności względnej do 75%.
Bardzo popularny produkt wśród kobiet i mężczyzn którzy prowadzą zdrowy tryb życia, fanów uprawiających sport i maniaków gotowania. Popularność makaronem konjac wzrasta na przełomie grudnia i stycznia dlatego, że wszyscy myślą o swojej wadze i talii w nowym sezonie letnim. Makaron konjac produkowany jest z rośliny zwanej konnyac glucomannan i od tysięcy lat uprawiany na terenach Japonii oraz Chin. Właśnie tam znalazł się w codziennym jadłospisie. Bardzo bogaty w mikro i makro elementy
Typowy lizak to morze cukru sztucznych barwników i konserwantów, które mają ogromny wpływ na nasze zdrowie i życie. Świadomi rodzice starają się czytać etykiety, na których wszystko dokładnie zostało opisane. Proponowane lizaki składają się z ekologicznego syropu kukurydzianego i syropu klonowego. Lizaki ekologiczne są świetną przekąską na trudne chwile dla dorosłych. Bardzo często rodzice kupują lizaki jako dodatek do prezentów urodzinowych czy świątecznych. Produkt nie zawiera glutenu oraz składników pochodzenia zwierzęcego dlatego znajduje się bardzo często w kieszeni wegan i wegetarian.
Bardzo popularny produkt wśród kobiet i mężczyzn którzy prowadzą zdrowy tryb życia, fanów uprawiających sport i maniaków gotowania. Popularność makaronem konjac wzrasta na przełomie grudnia i stycznia dlatego, że wszyscy myślą o swojej wadze i talii w nowym sezonie letnim. Makaron konjac produkowany jest z rośliny zwanej konnyac glucomannan i od tysięcy lat uprawiany na terenach Japonii oraz Chin. Właśnie tam znalazł się w codziennym jadłospisie. Bardzo bogaty w mikro i makro elementy