

Indeks: MI-PM-502655
SKŁADNIKI
(*certyfikowany składnik
ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1436 kJ / 338
kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1
g
Węglowodany:59,1 g
w tym cukry: 5,8 g
Białko: 23,6
g
Sól: 0,012 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu
Budyń ryżowy to głównie skrobia ryżowa. Świetne danie dla każdego na śniadanie, kolację czy przystawkę. Uwielbiany przez dzieci. Nie zawiera glutenu. Może być przygotowywany nie tylko na bazie mleka, ale również na bazie napojów roślinnych, np. mleka ryżowego, mleka owsianego czy mleka sojowego. Czas przygotowania budyniu wynosi maksymalnie 5 minut, więc bardzo szybko jesteśmy w stanie przygotować dobre danie. Produkt polecany dla wegan, wegetarian i chorych na celiakię.
Budyń to idealne danie dla każdego. Czasami serwowany jako przekąska, a czasami jako element zaskoczenia dla naszych milusińskich. Głównym składnikiem jest ekologiczna skrobia kukurydziana, która nie zawiera glutenu. Bardzo wielu rodziców nie wie, że budyń może być przygotowywany nie tylko na bazie mleka, ale również na bazie napojów roślinnych, np. mleka ryżowego, mleka owsianego czy mleka sojowego. Czas przygotowania budyniu wynosi maksymalnie 5 minut więc bardzo szybko jesteśmy w stanie przygotować dobre danie. Producent polecany dla wegan, wegetarian i chorych na celiakię.
Baton fudgio cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem wśród dzieci. Duża zawartość czekolady w połączeniu z napojem ryżowym i erytrytolem daje bardzo ciekawy smak. Produkt nie zawiera glutenu i jest polecany dla ludzi chorujących na celiakię. Baton nie ma w swoim składzie składników pochodzenia zwierzęcego i bardzo często kupowany jest przez wegan i wegetarian. Zdrowa przekąska do zaspokojenia dużego głodu.