

Indeks: BA-LB-135431
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
owoce* (54% daktyle*, lucuma sproszkowana*), ziarna kakaowca* 20%, orzechy* (13% migdały*, pasta migdałowa*), galka muszkatołowa sproszkowana*, wanilia sproszkowana* 0,2%, polewa: surowy tłuszcz kakaowy*, daktyle*, surowe kakao sproszkowane*. (*składniki ekologiczne).
OPIS
Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry. Baton pakowany w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
Wartość
energetyczna: 1889 kJ / 453 kcal;
Tłuszcz: 29 g;
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 9,0 g;
Węglowodany: 31,0 g;
w tym cukry: 26,0
g;
Błonnik: 12,0 g;
Białko: 11
,0 g;
Sól: 0,01 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt
może zawierać sezam i inne orzechy. Może zawierać fragmenty łupin orzechów
lub pestek owoców.
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać
w suchym i zacienionym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5
dni.
Zalet imbiru chyba nie trzeba opisywać. Jego właściwości lecznicze są bardzo szerokie i można o nich poczytać w przekazach z dalekiej Azji. Kandyzowany imbir w gorzkiej czekoladzie to idealna przekąska dla ludzi szukających nowych smaków. Warto tą przekąskę przemycać na każdej imprezie urodzinowej dla dzieci osób starszych. Estetycznie wygląda podana na białym talerzu. Aromat i smak tej przekąski potrafi zadziwić. Delikatne szczypanie w język ze słodką nutą przełamaną czekoladą powoduje uśmiech na twarzy każdego. Produkt nie zawiera glutenu oraz składników pochodzenia zwierzęcego.