

Indeks: BA-LB-135431
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
owoce* (54% daktyle*, lucuma sproszkowana*), ziarna kakaowca* 20%, orzechy* (13% migdały*, pasta migdałowa*), galka muszkatołowa sproszkowana*, wanilia sproszkowana* 0,2%, polewa: surowy tłuszcz kakaowy*, daktyle*, surowe kakao sproszkowane*. (*składniki ekologiczne).
OPIS
Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry. Baton pakowany w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
Wartość
energetyczna: 1889 kJ / 453 kcal;
Tłuszcz: 29 g;
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 9,0 g;
Węglowodany: 31,0 g;
w tym cukry: 26,0
g;
Błonnik: 12,0 g;
Białko: 11
,0 g;
Sól: 0,01 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt
może zawierać sezam i inne orzechy. Może zawierać fragmenty łupin orzechów
lub pestek owoców.
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać
w suchym i zacienionym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5
dni.
Nie będziemy Was tu ściemniać. Składniki jakie są w tym batonie są mega dobrą cukierniczą kompozycją idealną na przekąskę o każdej porze. Wszyscy chorujący na celiakię mogą go spożywać. Robi furorę wśród wegetarian oraz wegan. Ciemna czekolada, syrop kukurydziany oraz kokos zaspokoją wyrafinowane podniebienia Oczywiście wiadomo, że wszystkie surowce wykorzystane w produkcji to wyłącznie składniki pochodzące z upraw ekologicznych, posiadające odpowiednie certyfikaty.
Budyń to idealne danie dla każdego człowieka. Czasami serwowany jako przekąska, a czasami jako element zaskoczenia dla naszych milusińskich. Głównym składnikiem jest ekologiczna skrobia kukurydziana, która nie zawiera glutenu. Bardzo wielu rodziców nie wie, że budyń może być przygotowywany nie tylko na bazie mleka, ale również na bazie napojów roślinnych, np. mleka ryżowego, mleka owsianego czy mleka sojowego. Czas przygotowania budyniu wynosi maksymalnie 5 minut, więc bardzo szybko jesteśmy w stanie przygotować smaczne danie. Producent polecany dla wegan, wegetarian i chorych na celiakię.