

Indeks: KA-SK-240649
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
jagły ekspandowane* (78,4 %), cukier trzcinowy*, czarna porzeczka liofilizowana* (2,7%), miód* (2,5%), koncentrat soku z czarnej porzeczki* (2%), olej roślinny rzepakowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Źródło fosforu i błonnika.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1522 kJ/ 359 kcal
Tłuszcz: 2,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 73 g
w tym
cukry: 23 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 9,3 g
Sól: <0,01 g
Fosfor: 147 mg (21%)**
** dzienna
referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby
dorosłej)
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte.
Bardzo popularny produkt wśród kobiet i mężczyzn którzy prowadzą zdrowy tryb życia, fanów uprawiających sport i maniaków gotowania. Popularność makaronem konjac wzrasta na przełomie grudnia i stycznia dlatego, że wszyscy myślą o swojej wadze i talii w nowym sezonie letnim. Makaron konjac produkowany jest z rośliny zwanej konnyac glucomannan i od tysięcy lat uprawiany na terenach Japonii oraz Chin. Właśnie tam znalazł się w codziennym jadłospisie. Bardzo bogaty w mikro i makro elementy.