

Indeks: CZ-BC-149538
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
masa
kakaowa*, nierafinowany cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, wanilia*
(*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa min. 71%.
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2268 kJ / 542
kcal
Tłuszcz: 39,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24,7
g
Węglowodany: 30,8 g
w tym cukry: 27,0 g
Białko: 8,6 g
Sól:
0,02 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać orzeszki ziemne, orzechy,
mleko
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu
Ekologiczny i certyfikowany makaron ryżowy razowy to zdrowa alternatywa dla makaronu pszennego. Dodatki imbiru oraz mąki z dyni nadają mu niepowtarzalnego smaku, który doskonale komponuje się z wieloma daniami. Jego głównym składnikiem jest mąka z ryżu brązowego, która bogata jest w błonnik, minerały, przeciwutleniacze i witaminy z gruby B. BIO makaron ryżowy razowy jest znakomitą bazą do potraw kuchni chińskiej, takich jak dań z woka, a także zup z makaronem, pesto czy sałatek. Produkt bezglutenowy.
Krówki były w czasach PRL-u kultowym słodyczem. Nikt chyba nie zdawał sobie sprawy z tego jak naprawdę były robione. Produkt jest oczywiście z krowiego mleka odpowiednio słodzonego i podgrzanego do wysokiej temperatury. My możemy Państwu zaproponować smak z dzieciństwa w wersji zdrowej przekąski składający się z samych dobry i odżywczych elementów. Cukier kokosowy w połączeniu z mlekiem kokosowym wraz z bananem daje świetną alternatywę dla tradycyjnej krówki. Idealna przekąska dla wegan i wegetarian. Spełnia też normy dla chorych na celiakię bo nie zawiera glutenu. Ten baton polecany jest dla wszystkich w każdym wieku. Bardzo często znajduje się w plecaku na długie wycieczki.