

Indeks: PK-AM-846019
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
pomidory* 21%, papryka czerwona* 18%, cebula*, soczewica
czarna Beluga suszona* 13%, olej słonecznikowy*, woda, syrop z agawy*,
musztarda* (woda, gorczyca*, ocet
spirytusowy*, sól morska, kolendra*,papryka słodka*, ziele angielskie*,
kurkuma*), ocet balsamiczny* 2% (ocet winny*, moszcz winogronowy z
koncentratu*), przecier pomidorowy* 2%, sok cytrynowy z koncentratu*, sól
morska, cebula w proszku*, czosnek w proszku*, pieprz czarny* (* certyfikowany
składnik ekologiczny)
OPIS
Pasta o intensywnym
smaku warzyw. Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 677 kJ / 163
kcal
Tłuszcz: 10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2
g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 5,7 g
Błonnik: 5,6
g
Białko: 4,4 g
Sól: 1,5 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu
kilku dni.
Tego produktu nie trzeba za bardzo przedstawiać dzieciom. Każdy z nas pamięta z dzieciństwa lizaki pod każdą postacią. Lizak Cocoa to czekolada połączona dobrym cukrem z kwiatu palmy kokosowej do tego sproszkowany napój kokosowy, który załatwia sprawę. Rodzice bardzo często kupują tą przekąskę dla dzieci na wycieczki. Produkt nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego. Producent dla tego produktu postarał się o certyfikat dla wegan.
Zalet imbiru chyba nie trzeba opisywać. Jego właściwości lecznicze są bardzo szerokie i można o nich poczytać w przekazach z dalekiej Azji. Kandyzowany imbir w gorzkiej czekoladzie to idealna przekąska dla ludzi szukających nowych smaków. Warto tą przekąskę przemycać na każdej imprezie urodzinowej dla dzieci osób starszych. Estetycznie wygląda podana na białym talerzu. Aromat i smak tej przekąski potrafi zadziwić. Delikatne szczypanie w język ze słodką nutą przełamaną czekoladą powoduje uśmiech na twarzy każdego. Produkt nie zawiera glutenu oraz składników pochodzenia zwierzęcego.