

Indeks: PK-AM-846019
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
pomidory* 21%, papryka czerwona* 18%, cebula*, soczewica
czarna Beluga suszona* 13%, olej słonecznikowy*, woda, syrop z agawy*,
musztarda* (woda, gorczyca*, ocet
spirytusowy*, sól morska, kolendra*,papryka słodka*, ziele angielskie*,
kurkuma*), ocet balsamiczny* 2% (ocet winny*, moszcz winogronowy z
koncentratu*), przecier pomidorowy* 2%, sok cytrynowy z koncentratu*, sól
morska, cebula w proszku*, czosnek w proszku*, pieprz czarny* (* certyfikowany
składnik ekologiczny)
OPIS
Pasta o intensywnym
smaku warzyw. Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 677 kJ / 163
kcal
Tłuszcz: 10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2
g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 5,7 g
Błonnik: 5,6
g
Białko: 4,4 g
Sól: 1,5 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu
kilku dni.
Baton fudgio cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem wśród dzieci. Duża zawartość czekolady, w połączeniu z napojem ryżowym, posłodzona erytrytolem, daje bardzo ciekawy smak. Produkt nie zawiera glutenu i jest polecany dla ludzi chorujących na celiakię. Baton nie ma w swoim składzie składników pochodzenia zwierzęcego i bardzo często kupowany jest przez wegan i wegetarian. Zdrowa przekąska do zaspokojenia dużego głodu.