

Indeks: CW-NC-207672
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
jaja*, nadzienie
czekoladowe* 17% (gorzka czekolada* 5,2%(pasta kakaowa*, cukier trzcinowy*,
tłuszcz kakaowy*), cukier trzcinowy*, syrop ryżowy*, olej słonecznikowy*, woda,
sproszkowane białko jaj*, emulgator: lecytyny słonecznikowe*, substancja
żelująca: pektyna, regulator kwasowości: cytryniany wapnia i kwas cytrynowy,
olej słonecznikowy*, mąka ryżowa*, cukier trzcinowy jasny*, skrobia
ziemniaczana*, miód*, syrop z tapioki*, syrop ryżowy*, skrobia kukurydziana*,
migdały mielone*, substancja spulchniająca: węglany sodu i
fosforany wapniowy, emulgator: lecytyny słonecznikowe*, sól
morska, substancja zagęszczająca: guma guar* i guma
ksantanowa (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1906 kJ/ 456
kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tluszczowe nasycone: 4,0
g
Węglowodany: 56 g
w tym cukry: 33 g
Błonnik: 0,6
g
Białko: 4,5 g
Sól: 0,95 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
INFORMACJE ALERGENNE
Może
zawierać orzechy.
Budyń to idealne danie dla każdego człowiek. Czasami serwowany jako przekąska a czasami jako element zaskoczenia dla naszych milusińskich. Głównym składnikiem jest ekologiczna skrobia kukurydziana, która nie zawiera glutenu. Bardzo wielu rodziców nie wie, że budyń może być przygotowywany nie tylko na bazie mleka, ale również na bazie napojów roślinnych np mleka ryżowego, mleka owsianego czy mleka sojowego. Czas przygotowania budyniu wynosi maksymalnie 5 minut więc bardzo szybko jesteśmy wstanie przygotować dobre danie. Producent polecany dla wegan, wegetarian i chorych na celiakię.
Tego produktu nie trzeba za bardzo przedstawiać dzieciom. Każdy z nas pamięta z dzieciństwa lizaki pod każdą postacią. Lizak Cocoa to czekolada połączona dobrym cukrem z kwiatu palmy kokosowej do tego sproszkowany napój kokosowy, który załatwia sprawę. Rodzice bardzo często kupują tą przekąskę dla dzieci na wycieczki. Produkt nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego. Producent dla tego produktu postarał się o certyfikat dla wegan.
Bardzo popularny produkt wśród kobiet i mężczyzn którzy prowadzą zdrowy tryb życia, fanów uprawiających sport i maniaków gotowania. Popularność makaronem konjac wzrasta na przełomie grudnia i stycznia dlatego, że wszyscy myślą o swojej wadze i talii w nowym sezonie letnim. Makaron konjac produkowany jest z rośliny zwanej konnyac glucomannan i od tysięcy lat uprawiany na terenach Japonii oraz Chin. Właśnie tam znalazł się w codziennym jadłospisie. Bardzo bogaty w mikro i makro elementy.