

Indeks: CU-NH-212328
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
cukier*, syrop
glukozowy*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalne aromaty,
koncentraty owocowe i warzywne (jabłka*, krokosza barwierskiego i
spiruliny), substancja glazurująca: wosk
carnauba* (*certyfkowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1693 kJ / 399 kcal
Tłuszcz
- 0,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany
- 96 g
w tym cukry - 96 g
Białko - 0,5 g
Sól -
0,01 g
UWAGA
Różnice w kolorze
nie świwdczą o złej jakości produktu
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w
suchym i chłodnym miejscu
Bardzo popularny produkt wśród kobiet i mężczyzn którzy prowadzą zdrowy tryb życia, fanów uprawiających sport i maniaków gotowania. Popularność makaronem konjac wzrasta na przełomie grudnia i stycznia dlatego, że wszyscy myślą o swojej wadze i talii w nowym sezonie letnim. Makaron konjac produkowany jest z rośliny zwanej konnyac glucomannan i od tysięcy lat uprawiany na terenach Japonii oraz Chin. Właśnie tam znalazł się w codziennym jadłospisie. Bardzo bogaty w mikro i makro elementy