MAKARON (Z SORGO I RYŻU Z BURAKIEM) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA

MAKARON (Z SORGO I RYŻU Z BURAKIEM) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA

Indeks: MB-PN-496727

9,76 zł
Brutto
Ilość
Obecnie brak na stanie

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady i koszty dostawy

 

Zasady zwrotu

Opis

Produkt nie zawiera
glutenu (deklaracja)/glutenu (w składnikach)
Cechy dodatkowe
wegetariański/wegański
Certyfikat
certyfikat bio
MB-PN-496727
8050534148619


SKŁADNIKImąka z sorgo* 70 %, mąka z ryżu pełnoziarnista*, burak w proszku* 5 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1519 kJ / 359 kcalTłuszcz: 3,6 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 gWęglowodany: 69 gw tym cukry: 3,5 gBłonnik: 6,4 gBiałko: 9,5 gSól: 0 g  SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 5 - 6 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania. INFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać soję ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu

16 innych produktów w tej samej kategorii:

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.