MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY Z KONOPIĄ) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA
Indeks: MB-PN-437894
7,68 zł
Brutto
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
Opis
Produkt nie zawiera
glutenu (deklaracja)/glutenu (w składnikach)
Cechy dodatkowe
wegetariański/wegański
Certyfikat
certyfikat bio
MB-PN-437894
8050534144772
SKŁADNIKImąka
kukurydziana*, mąka ryżowa*, mąka z nasion konopi* 8 % (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
gWartość energetyczna: 1433 kJ / 338
kcalTłuszcz: 2,4 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6
gWęglowodany: 67 gw tym cukry: 0,9 gBłonnik: 4,4
gBiałko: 10 gSól: 0,03 g
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIAZagotować 1 L wody, dodać 10 g soli,
łyżkę oliwy z
oliwek i
makaron. Gotować 10 - 12 minut od czasu do czasu mieszając. Po
ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według
uznania.
INFORMACJA
ALERGENNAMoże zawierać soję
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w
suchym i chłodnym miejscu