MAKARON RYŻOWY NOODLE VERMICELLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - YAKSO

MAKARON RYŻOWY NOODLE VERMICELLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - YAKSO

Indeks: PB-YS-245896

12,52 zł
Brutto
Ilość
Produkt dostępny

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady i koszty dostawy

 

Zasady zwrotu

Opis

Produkt nie zawiera
glutenu (deklaracja)/glutenu (w składnikach)
Cechy dodatkowe
wegetariański/wegański
Certyfikat
certyfikat bio
PB-YS-245896
8718754504829
243 Przedmioty


SKŁADNIKImąka z ryżu białego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISOpakowanie zawiera 3-4 sugerwowane porcje. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1564 kJ/374 kcalTłuszcz: 2,6 gw tym kwasy nasycone: 0 gWęglowodany: 80 gw tym cukry: 0 gBłonnik: 2,0 gBiałko: 8,0 gSól:< 0,1 g SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 2 litry wody, wyłączyć palnik gazu. Dodać makaron i pozostawić na 2 minuty. Odcedzić makaron na sitku i przepłukać zimną wodą przez 1-2 minuty.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.  

16 innych produktów w tej samej kategorii:

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.