

Indeks: PI-FK-458884
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
kukurydza*
(89%), olej kukurydziany*, sól morska (1%) (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
UWAGI
Bez glutenu, bez
zawartości drożdży.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna 1813 kJ / 430 kcal
Tłuszcz: 11,20 g;
w
tym kwasy nasycone: 1,50 g;
Węglowodany: 75,30 g;
w tym cukry: 0,50
g;
Błonnik: 2,20
g;
Białko: 6,00 g;
Sól: 1,0 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać mleko(łącznie z laktozą) i
soję
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie
promieni słonecznych
Bardzo popularny produkt wśród kobiet i mężczyzn którzy prowadzą zdrowy tryb życia, fanów uprawiających sport i maniaków gotowania. Popularność makaronem konjac wzrasta na przełomie grudnia i stycznia dlatego, że wszyscy myślą o swojej wadze i talii w nowym sezonie letnim. Makaron konjac produkowany jest z rośliny zwanej konnyac glucomannan i od tysięcy lat uprawiany na terenach Japonii oraz Chin. Właśnie tam znalazł się w codziennym jadłospisie. Bardzo bogaty w mikro i makro elementy.