

Indeks: SI-BI-340213
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
wiórki kokosowe* (54%), syrop ryżowy*, żurawina* (10%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bezglutenowy i bezlaktozowy przysmak z orzecha kokosowego i żurawiny, słodzony ekologicznym syropem ryżowym.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2262 kJ /544 kcal
Tłuszcz: 35 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 31 g
Węglowodany: 49 g
w tym cukry: 29 g
Błonnik: 9,3 g
Białko: 4 g
Sól: 0,15 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Budyń to idealne danie dla każdego. Czasami serwowany jako przekąska, a czasami jako element zaskoczenia dla naszych milusińskich. Głównym składnikiem jest ekologiczna skrobia kukurydziana, która nie zawiera glutenu. Bardzo wielu rodziców nie wie, że budyń może być przygotowywany nie tylko na bazie mleka, ale również na bazie napojów roślinnych, np. mleka ryżowego, mleka owsianego czy mleka sojowego. Czas przygotowania budyniu wynosi maksymalnie 5 minut więc bardzo szybko jesteśmy w stanie przygotować dobre danie. Producent polecany dla wegan, wegetarian i chorych na celiakię.
Budyń to idealne danie dla każdego człowiek. Czasami serwowany jako przekąska a czasami jako element zaskoczenia dla naszych milusińskich. Głównym składnikiem jest ekologiczna skrobia kukurydziana, która nie zawiera glutenu. Bardzo wielu rodziców nie wie, że budyń może być przygotowywany nie tylko na bazie mleka, ale również na bazie napojów roślinnych np mleka ryżowego, mleka owsianego czy mleka sojowego. Czas przygotowania budyniu wynosi maksymalnie 5 minut więc bardzo szybko jesteśmy wstanie przygotować dobre danie. Producent polecany dla wegan, wegetarian i chorych na celiakię.
Budyń to idealne danie dla każdego. Czasami serwowany jako przekąska, a czasami jako element zaskoczenia dla naszych milusińskich. Głównym składnikiem jest ekologiczna skrobia kukurydziana, która nie zawiera glutenu. Bardzo wielu rodziców nie wie, że budyń może być przygotowywany nie tylko na bazie mleka, ale również na bazie napojów roślinnych, np. mleka ryżowego, mleka owsianego czy mleka sojowego. Czas przygotowania budyniu wynosi maksymalnie 5 minut, więc bardzo szybko jesteśmy w stanie przygotować dobre danie. Producent polecany dla wegan, wegetarian i chorych na celiakię.
Baton fudgio cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem wśród dzieci. Duża zawartość czekolady, w połączeniu z napojem ryżowym, posłodzona erytrytolem, daje bardzo ciekawy smak. Produkt nie zawiera glutenu i jest polecany dla ludzi chorujących na celiakię. Baton nie ma w swoim składzie składników pochodzenia zwierzęcego i bardzo często kupowany jest przez wegan i wegetarian. Zdrowa przekąska do zaspokojenia dużego głodu.