

Indeks: CZ-VC-402100
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
masa kakaowa*,
cukier trzcinowy nierafinowany*, tłuszcz kakaowy* (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 2425 kJ / 585 kcal
Tłuszcz: 44,9 g;
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 28,3 g;
Węglowodany: 32,5 g;
w tym cukry:
27 g;
Białko: 7 g;
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
może zawierać mleko (łącznie z laktozą), zboża zwierające gluten, orzeszki
ziemne i inne orzechy.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w
temperaturze pokojowej. Chronić przed ciepłem.
Wszyscy myślą, że najlepsze czekoladki produkuje się w Szwajcarii. Jak duże zdziwienie na twarzy widać, gdy konsumenci dowiadują się, że to Belgia jest miejscem produkcji najlepszej czekolady na świecie. Właśnie te czekoladki posiadają bajeczną kompozycję orzechów laskowych, masy kakaowej, wanilii. Zostały posłodzone iluniną. Świetnie nadają się na codzienną przekąskę dla ludzi w każdy wieku. Wszystkie surowce wykorzystane w produkcji to wyłącznie składniki pochodzące z upraw ekologicznych, posiadające odpowiednie certyfikaty. Nie zawiera glutenu i polecany dla osób chorych na celiakię. Idealne dla wegetarian oraz wegan.