

Indeks: BA-RK-204538
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, surowy cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, mleko w proszku pełne* (12%), kokos* (12%), olej palmowy*, masa kakaowa*, emulgator: lecytyna sojowa*, wanilia bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 2547 kJ/613 kcal
Tłuszcz - 45,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 31,9 g
Węglowodany - 44,6 g
w tym cukry - 43,6 g
Błonnik - 2,6 g
Białko - 5,2 g
Sól - 0,18 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy laskowe i migdały
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu
Krówki były w czasach PRL-u kultowym słodyczem. Nikt chyba nie zdawał sobie sprawy z tego jak naprawdę były robione. Produkt jest oczywiście z krowiego mleka odpowiednio słodzonego i podgrzanego do wysokiej temperatury. My możemy Państwu zaproponować smak z dzieciństwa w wersji zdrowej przekąski składający się z samych dobry i odżywczych elementów. Cukier kokosowy w połączeniu z mlekiem kokosowym wraz z bananem daje świetną alternatywę dla tradycyjnej krówki. Idealna przekąska dla wegan i wegetarian. Spełnia też normy dla chorych na celiakię bo nie zawiera glutenu. Ten baton polecany jest dla wszystkich w każdym wieku. Bardzo często znajduje się w plecaku na długie wycieczki.