PESTKI DYNI W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 85 g - EKOFLORKA
Indeks: BW-EK-764944
5,44 zł
Brutto
Polityka bezpieczeństwa
Zasady i koszty dostawy
Zasady zwrotu
Opis
Produkt nie zawiera
glutenu (deklaracja)/glutenu (w składnikach)
Cechy dodatkowe
wegetariański/wegański
Certyfikat
certyfikat bio
BW-EK-764944
5904730791588
SKŁADNIKIpestki dyni*
63 %, czekolada gorzka* 36 % (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz
kakaowy*), syrop ryżowy* (certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPISMasa kakaowa w czekoladzie minimum 70 %.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość
energetyczna: 2394 kJ /577 kcalTłuszcz: 44 gw tym kwasy
tłuszczowe nasycone: 14 gWęglowodany: 23 gw tym cukry: 11
gBiałko: 18 gSól: 0,04 g
INFORMACJA
ALERGENNAProdukt może zawierać mleko (łącznie z
laktozą).UWAGAProdukt nieodpowiedni do spożycia
dla dzieci poniżej 3 lat.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.