Opis
- Produkt nie zawiera
- glutenu (deklaracja)/glutenu (w składnikach)
- Cechy dodatkowe
- wegetariański
- Certyfikat
- certyfikat bio
PR-PS-905477
5400706617710
SKŁADNIKIizolat białka
serwatkowego w proszku (z mleka)*, cukier z kwiatów palmy
kokosowej*, kakao w proszku*, naturalny aromat (czekolada), substancja
zagęszczająca: guma guar*, sól himalajska (* certyfikowany składnik
ekologiczny)OPISBiałko serwatkowe jest idealne jako dodatek do
shake proteinowego, do płatków śniadaniowych, jogurtu, pieczywa
lub ciasta. WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1653 kJ / 388
kcalTłuszcz: 5,0 gw tym kwasy nasycone: 4,0 gWęglowodany: 13 g
w tym cukry: 10 gBłonnik: 3,0 gBiałko: 72 gSól: 0,2
galanina: 3,29 g arginina: 1,56 g kwas asparaginowy: 7,10
gkwas glutaminowy: 11,52 gglicyna: 1,18 ghistydyna: 1,25 g
hydroksyprolina: 0,04 gcysteina: 1,47 gizoleucyna: 4,02
gleucyna: 6,88 glizyna: 6,0 gmetionina: 1,42
gfenyloalanina: 2,05 gprolina: 3,98 g seryna:
3,30 gtreonina: 4,58 gtyrozyna: 2,05 gwalina: 3,76
g
SPOSOB PRZYGOTOWANIA1,5 miarki
proszku (25 g) dodać do 300-350 ml mleka, napoju sojowego albo
ryżowego i wymieszać.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIAPo otwarcu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie
zamkniętym pojemniku.