IZOLAT BIAŁKA SERWATKOWEGO O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZGLUTENOWY BIO 400 g - PURASANA

IZOLAT BIAŁKA SERWATKOWEGO O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZGLUTENOWY BIO 400 g - PURASANA

Indeks: PR-PS-905477

75,71 zł
Brutto
Ilość
Obecnie brak na stanie

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady i koszty dostawy

 

Zasady zwrotu

Opis

Produkt nie zawiera
glutenu (deklaracja)/glutenu (w składnikach)
Cechy dodatkowe
wegetariański
Certyfikat
certyfikat bio
PR-PS-905477
5400706617710


SKŁADNIKIizolat białka serwatkowego w proszku (z mleka)*, cukier z kwiatów palmy kokosowej*, kakao w proszku*, naturalny aromat (czekolada), substancja zagęszczająca: guma guar*, sól himalajska (* certyfikowany składnik ekologiczny)OPISBiałko serwatkowe jest idealne jako dodatek do shake proteinowego, do płatków śniadaniowych, jogurtu, pieczywa lub ciasta. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1653 kJ / 388 kcalTłuszcz: 5,0 gw tym kwasy nasycone: 4,0 gWęglowodany: 13 g w tym cukry: 10 gBłonnik: 3,0 gBiałko: 72 gSól: 0,2 galanina: 3,29 g arginina: 1,56 g kwas asparaginowy: 7,10 gkwas glutaminowy: 11,52 gglicyna: 1,18 ghistydyna: 1,25 g hydroksyprolina: 0,04 gcysteina: 1,47 gizoleucyna: 4,02 gleucyna: 6,88 glizyna: 6,0 gmetionina: 1,42 gfenyloalanina: 2,05 gprolina: 3,98 g  seryna: 3,30 gtreonina: 4,58 gtyrozyna: 2,05 gwalina: 3,76 g SPOSOB PRZYGOTOWANIA1,5 miarki proszku (25 g) dodać do 300-350 ml mleka, napoju sojowego albo ryżowego i wymieszać.    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarcu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym pojemniku.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.