IZOLAT BIAŁKA SERWATKOWEGO BEZGLUTENOWY BIO 400 g - PURASANA

IZOLAT BIAŁKA SERWATKOWEGO BEZGLUTENOWY BIO 400 g - PURASANA

Indeks: PR-PS-152941

87,84 zł
Brutto
Ilość
Obecnie brak na stanie

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady i koszty dostawy

 

Zasady zwrotu

Opis

Produkt nie zawiera
glutenu (deklaracja)/glutenu (w składnikach)
Cechy dodatkowe
wegetariański
Certyfikat
certyfikat bio
PR-PS-152941
5400706617703


SKŁADNIKIizolat białka serwatkowego w proszku (z mleka)* (* certyfikowany składnik ekologiczny).  OPISBiałko serwatkowe jest idealne jako dodatek do shake proteinowego, do płatków śniadaniowych, jogurtu, pieczywa lub ciasta.  WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1750 kJ / 418 kcalTłuszcz: 5,5 gw tym kwasy nasycone: 4,2  gWęglowodany: 1,0 g w tym cukry: 0 gBłonnik: 0 gBiałko:  87,3 gSól: 0,03 galanina: 4,11 g arginina: 1,95 g kwas asparaginowy: 8,88 gkwas glutaminowy: 14,4 gglicyna: 1,48 ghistydyna: 1,56 g hydroksyprolina: 0,05 gcysteina: 1,84 gizoleucyna: 5,02 gleucyna: 8,6 glizyna: 7,5 gmetionina: 1,77 gfenyloalanina: 2,56 gprolina: 4,97 g  seryna:   4,12 gtreonina: 5,72 gtyrozyna: 2,56 gwalina: 4,7 g SPOSOB PRZYGOTOWANIA1,5 miarki proszku (25 g) dodać do 300-350 ml mleka, napoju sojowego albo ryżowego i wymieszać.    ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPo otwarcu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym pojemniku.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.